Gratis bezorgd vanaf €75

Top Kwaliteit producten

Bezorgd binnen 5 werkdagen

Click & Collect

planten en bomencentrum logo

Mijn hobby

Mijn naam is Elyas. Oprichter van Planten- en bomencentrum en inderdaad de man met de pompoen op zijn hoofd.

Vroeger bestonden mijn dagen uit zware machines in een zware industrie als kraanmachinist en lange afstanden op de weg als vrachtwagenchauffeur.

Desondanks had ik na het werk altijd tijd voor mijn moestuin. Ik gaf de kippetjes eten en verzorgde mijn tomaten. Dit was mijn standaardroutine.

Toen ik de kans kreeg om te verhuizen, koos ik samen met mijn vrouw voor Oosterwold. Mooie plek met genoeg landbouw voor mijn moestuin. Tijdens de verhuizing verloor ik mijn baan. Het geluk bij een ongeluk.

Mijn hobby waar ik eerst een paar uur per dag aandacht aan besteedde, kreeg vanaf dat moment mijn volle focus.

Planten- en bomencentrum Oosterwold werd geboren.

 

 

Ons product

Ik heb de afgelopen tien jaar altijd een moestuin gehad. Ook toen ik nog in Iran woonde. Iedereen uit mijn buurt kweekte een soort groente of fruit. Een gekweekte tomaat direct uit een eigen moestuin proeft en voelt ook heel anders dan eentje uit de winkel. Toen ik naar Nederland kwam, koos ik er daarom ook voor om altijd een moestuin te hebben.

Mijn hobby werd mijn passie en nu mijn dagelijkse bezigheid. Dit maakt het Planten- en bomencentrum anders dan andere leveranciers. Met echte liefde voor het vak en jarenlange ervaring selecteren wij altijd de meest kwalitatieve planten en bomen. Hierdoor kunnen wij een eerlijke prijs voor onze kopers garanderen. Wij werken daarnaast alleen samen met betrouwbare en erkende kwekers.

Ook hebben wij een eigen bezorgservice, waardoor wij een veilige en uitstekende levering kunnen garanderen.

 

Ons doel

Planten- en bomencentrum centrum wil graag dat iedereen de kans krijgt om op een eerlijke manier te genieten van zijn of haar eigen prachtige moestuin, planten of bomen.

Wij doen dit momenteel door het leveren van kwalitatieve mooie producten voor een eerlijke prijs. In de nabije toekomst zal Planten- en bomencentrum centrum doorgroeien tot een grote eigen plantage.

Op dit eigen stuk grond kunnen mensen zelf de producten bekijken en afhalen, maar ook fruit proeven en oogsten. Daarnaast zal de plantage een plek zijn waar workshops worden aangeboden (voor bijvoorbeeld de verzorging van planten).

Voor Planten- en bomencentrum staat een mooie toekomst op de planning, waar wij samen met onze klanten realiteit van gaan maken.

0
    0
    Jouw winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar winkel